Ke, 2014-06-04 20:54
Kirjoittaja on kulttuurialan silpputyöläinen, jonka toiveesta kirjoitus julkaistaan nimettömänä

On epäinhimillistä ylläpitää lainsäädäntöä, jonka mukaan vain joko työsuhteinen työ tai yrittäjyys katsotaan työssäoloehtoa kartuttavaksi työksi tilanteessa, jossa työmarkkinakäytäntöjen murroksessa yhä harvemmalla on käytännössä mahdollisuus lainkaan saada oman alansa, koulutuksensa ja työnkuvansa puitteissa työsuhteisia töitä. Työttömyysturvan työssäoloehto kuitenkin karttuu vain työsuhteisessa työssä.

La, 2015-04-18 08:36
Maritta Kuula
Lauluntekijä

1. Miksi kannatat Outia?

Outi on asioihin perehtyvä, pitkän linjan poliitikko, joka taistelee oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta ja käyttää omantunnon lisäksi päätöstensä pohjana tutkittua tietoa. Hän tietää, että tulisi sekä inhimillisesti että taloudellisesti kalliiksi säästää yhteiskunnan heikoimpien kustannuksella. Hän kannattaa perustuloa ja sitä, että työtä olisi kannattavaa ottaa vastaan kaikissa tilanteissa esimerkiksi tuista huolimatta. Luonto on Outille tärkeä ja hän kannattaa hiili- ja ydinvoiman korvaamista kotimaisella uusiutuvalla ja hajautetulla energialla.

To, 2015-04-16 17:00
Jorma Harjamäki
Elokuvantekijä, yrittäjä, opettaja

Yrittäjyyskasvatuksen poliittinen tahtotila

“Entrepreneurship refers to an individual’s ability to turn ideas into action. It includes creativity, innovation and risk taking, as well as the ability to plan and manage projects in order to achieve objectives. This supports everyone in day to day life at home and in society, employees in being aware of the context of their work and being able to seize opportunities, and is a foundation for more specific skills and knowledge needed by entrepreneurs establishing social or commercial activity.”

Ke, 2015-04-15 17:00
Äänestäjän muotokuva: Meeri Kuikka
Vapaaehtoistyön koordinaattori

Tutustuin Outiin työni kautta jotakin vuosia sitten. Mielestäni Outin politiikassa on parasta se, että hän on oikeasti ihmisten puolella! Hän kuuntelee ihmisiä ja asiantuntijoita. Minulla on turvallinen olo, kun Outi on päättämässä asioista, sillä silloin ei kumarreta rahalle, vaan ajetaan tavallisten ihmisten hyvinvointia. 

Ti, 2015-04-14 19:25
Mika Niiniranta
Kirjoittaja on keski-ikäinen mies, joka parhaillaan opiskelee itselleen uutta ammattia.

No esimerkiksi siksi, että valta on vaarallisesti luisumassa kansan valitsemilta poliitikoilta nimettömien taustavaikuttajien, liukkaiden lobbareiden ja jähmeiden järjestöjen käsiin. Se johtaa yhteiskunnan palvelujen minimointiin yksityisen voiton maksimoinnin kustannuksella. Se johtaa luonnonvarojen lyhytnäköiseen riistoon ja yhä uusiin ja entistä vakavampiin ympäristötuhoihin. Se johtaa myös tuloerojen kasvuun, periytyvään köyhyyteen ja mahdollisuuksien epätasa-arvoon.

Su, 2015-04-12 22:43
Marjaliisa Havio
TtM, työnohjaaja

Äänestän Outi Alanko-Kahiluotoa eduskuntaan. Olen seurannut melko läheltä hänen toimintaansa jo usean vuoden ajan, ja nyt kampanjan aikana seurannut häntä kannatusryhmän jäsenenä.

Pe, 2015-04-10 23:49
Nimetön
Äänestäjä

Miksi Outi?

Outi on poliitikko, joka on jo pitkään tehnyt töitä eduskunnassa ajaakseen ei vain itselleen, vaan koko yhteiskunnalle tärkeitä asioita. Erityisen paljon arvostan Outissa juuri sitä, että hän jaksaa paneutua asioihin syvällisesti ja moniulotteisesti ja miettii päätöksiä monesta eri näkökulmasta.

Pe, 2015-04-10 23:11
Jukka Väisänen
Vihreän liiton Varsinais-Suomen piirin vpj, puoluevaltuuskunnan jäsen, Turku

Jokainen syntyy tähän maailmaan omanlaisenaan persoonana. Emme kuitenkaan synny ominaisuuksiltamme yhdenvertaisina. Joillakin on kromosomistossa poikkeamia, kun taas toisilla saattaa aivojen mekaniikka olla sen verran erilainen, ettei fyysinen motoriikka toimi odotetulla tavalla.

Pe, 2015-04-10 11:33
Meeri Kuikka
Vapaaehtoistyön koordinaattori

Tutustuin Outiin työni kautta jotakin vuosia sitten. Mielestäni Outin politiikassa on parasta se, että hän on oikeasti ihmisten puolella! Hän kuuntelee ihmisiä ja asiantuntijoita. Minulla on turvallinen olo, kun Outi on päättämässä asioista, sillä silloin ei kumarreta rahalle, vaan ajetaan tavallisten ihmisten hyvinvointia. 

To, 2015-04-09 12:26
Melina Voipio
Dramaturgi

Toistakymmentä vuotta sitten minulla oli tieteen- ja taiteentekijöiden sosiaaliturvaa ajava tuttu, kaupunginvaltuutettu Outi Alanko- Kahiluoto. Hän ystävineen perusti Tatusotun (taiteilijoiden ja tutkijoiden sosiaaliturvaa ajaneen liikkeen), alkoi ylläpitää aiheesta blogia ja kävi mielenosoituksissa meidän puolestamme.

Sivut