Politiikka

Eduskunnan kotisivuni löydät täältä. Eduskunnan sivuilta löytyvät kaikki eduskunnassa pitämäni puheenvuorot sekä aloitteeni, kirjalliset kysymykset ja muut valtiopäivätoimeni.

Minuun voi ottaa yhteyttä Facebookissa ja Twitterissä.

Kansan muisti ry:n tilastoinnin mukaan olin vaalikaudella 2011-2015 Vihreän eduskuntaryhmän aktiivisin kansanedustaja ja koko eduskunnan kahdeksanneksi aktiivisin kansanedustaja.

Kirjoitan nettisivuilleni blogia ajankohtaisista poliittisista kysymyksistä. Maaliskuussa 2015 blogini oli viidenneksi seuratuin politiikan blogi ja naispuolisten poliitikkojen blogeista seuratuin.

Olen saanut useamman kerran palkinnon nuorisomyönteisestä toiminnasta kansanedustajana valtakunnalliselta nuorisojärjestöjen vaikuttajajärjestö Allianssi ry:ltä. Viime eduskuntakaudella 2011-2015 voitin nuorisomyönteisimmän kansanedustajan välipalkinnon sekä tulin ensimmäiselle jaetulle sijalle eduskunnan nuorisomyönteismpänä kansanedustajana arvioituna koko kauden perusteella.

Syksyllä 2015 sain Suomen Invalidiliiton myöntämän ansioristin työstäni kansanedustajana sotainvalidien hyväksi.

Olen tehnyt alle joitain koosteita niistä asioista, joiden eteen olen kansanedustajana tehnyt töitä:

* Mitkä ovat tärkeimmät aikaansaannokseni eduskunnassa

* Mitä olen tehnyt kansanedustajana pienituloisten, pätkätyöläisten, pienyrittäjien ja itsensä työllistävien aseman parantamiseksi

* Miten olen eduskunnassa edistänyt lasten ja nuorten hyvinvointia

* Mitä olen tehnyt mielenterveyspalveluiden parantamiseksi

* Mitä tein kansanedustajana vaalikaudella 2011-2015 taiteentekijöiden ja kulttuurin hyväksi

* Mitä olen eduskunnassa tehnyt tutkijoiden, yliopistojen ja korkeakoulujen hyväksi

* Mitä olen tehnyt eduskunnassa rahamarkkinoiden sääntelyn ja vakauttamisen edistämiseksi

On vaikea tiivistää neljän vuoden työtä koosteisiin ja näistä puuttuu vielä monta osa-aluetta, mutta toivon, että näistä on teille hyötyä, kun arvioitte onnistumistani kansanedustajan työssäni.

Otan mielelläni palautetta vastaan esim. nettisivujeni kautta.